BENEFICII

beneficii

  • Caracteristica: Durata de viata a cladirilor Ozone Homes este de 60 de ani, comparativ cu cei doar 50 de ani ai constructiilor clasice.

Beneficiu: Copiii tai se vor bucura pentru mai mult timp de avantajele investitiei tale in tehnologia de constructie Ozone Homes!

  • Caracteristica: Cladirile Ozone Homes ofera o reducere substantiala a costurilor la intretinere cu pana la 40% fata de constructiile clasice.

Beneficiu: Faci economii pe termen lung si investesti in pasiunile si activitatile tale, fara a mai avea grija costurilor ridicate la intretinere.

  • Caracteristica: Rezistenta crescuta la vaporii de apa, chiar si in conditii de umiditate a aerului de peste 95%.

Beneficiu: Nivelul de umiditate din exterior nu-ti va mai afecta niciodata suprafata peretilor interiori.

  • Caracteristica: Rezistenta ridicata la foc (peste 120 de minute)

Beneficiu: In caz de incendiu, cladirea rezista pana la 2 ore.

  • Caracteristica: absorbtia excelenta a sunetului

Beneficiu: Tu si familia va veti putea bucura de-acum inainte de linistea caminului vostru fara grija zgomotelor din exterior.

  • Caracteristica: rezistenta ridicata in caz de cutremur

Beneficiu: Familia ta va fi mereu in siguranta si la adapost in cazul unui cutremur.

  • Caracteristica: Avalon Residence, primul bloc ecologic din Romania, proiect semnat Ozone Homes, a fost auditat energetic de catre Asociatia Auditorilor Energetici pentru Cladiri si a primit un maximum de 100 de puncte, clasa A (eficienta energetica ridicata), pe Certificatul de performanta energetica.

Beneficiu: Caminul tau va fi protejat pe termen lung, va fi mai usor si mai rapid de incalzit, iar familia ta va fi cea mai multumita!

Intrebari?

Va stam la dispozitie!

Completati formularul sau contactati-ne direct la numerele de telefon: 0725.683.400 si 021.319.83.88.