CASE INSIRUITE

De la 85.000 EUR + 5% TVA

Avalon II 3d1

Preturile caselor insiruite sunt:

La gri: 85.000 euro + 5% TVA

La alb: de la 96.690 euro / vila, TVA inclus.

Cu finisaje: de la 103.510 euro / vila, TVA inclus.

Avalon II 3d2

Avalon II 3d3

Situate la numai 10 minute de Centrul Comercial Baneasa Shopping City, casele insiruite Avalon Residence ofera un confort sporit prin finisajele superioare si grija pentru mediul inconjurator.

Casele insiruite la cheie, luminoase, spatioase, complet finisate, sunt realizate cu ajutorul tehnologiei revolutionare in Romania Ozone Homes si se constitiue intr-un ansamblu rezidential de calitate superioara, atent la stilul de viata al familiei tale si la mediul inconjurator.

Casele insiruite sunt compuse dintr-un living, 3 dormitoare si 3 bai, care sporesc confortul unei familii si creeaza spatiul ideal pentri odihna si recreere.

Fiecare casa insiruita dispune de finisaje complete, bucatarie mobilata si utilata cu aparatura electrocasnica, bai complet utilate cu obiecte sanitare si dormitoare prevazute cu dressing pentru a completa confortul unei locuinte noi si sustenabile.

De asemenea, fiecare casa insiruita are disponibile si 2 locuri de parcare incluse in pret. Constructiiile sunt realizate cu noua tehnologie durabila si ecologica dezvoltata de Ozone Homes.

Accesul la utilitatile necesare unei comunitati este garantat: drumuri de acces, alei pavate, piscina si gradina comuna, loc de joaca pentru copii, spatii pentru petrecerea timpul liber (loc de gratar).

DETALII

  • Suprafata construita totala inclusiv comune, terasa si parcare: 168,50 mp, P+1, 4 camere;
  • Terasa: 5 mp;
  • Gradina: intre 80 – 300 mp;
  • Locuri de parcare / casa insiruita: 2.